Kerstster

 In Kerstster

kerstster

Nieuwe website Kerstster

Kerster

Kerstster – Meer weten over onze Kerststerren?

De kerstster is de laatste jaren wat uit het straatbeeld verdwenen, maar is nu weer helemaal hip! De vrolijke kleuren en prachtige dessins maken deze sterren eigentijds. Alle kerststerren zijn handgemaakt in India. Een uniek product dat lang meegaat, leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Leuk voor in de kinderkamer of te gebruiken als decoratie tijdens bruiloften en partijen. Of op uw een tuinfeest, hangend in een boom of stuik, u kunt een magische sfeer creëren met deze kerststerren.

Combineer meerdere sterren bij elkaar voor een nog mooier effect.

De kerststerren zijn zonder verlichting al mooi, maar met een lampje komen ze nog meer tot hun recht. U kunt deze apart bestellen via de webshop. Onze kerststerren worden plat verpakt en verzonden, u kunt de kerstster gemakkelijk in elkaar zetten door middel van een trekkoordsluiting.

Feest of kerst voorbij? Dan kunt u hem gemakkelijk weer plat opbergen in de verpakking.

Koop nu uw kerststerren via www.kerststerren.eu

Kerststerren als relatiegeschenk?

Wat is het mooiste geschenk dat je kunt krijgen? Dat is een cadeau waarin iets van de gever zit, iets waaruit blijkt dat de gever moeite heeft gedaan om speciaal voor jou iets uit te zoeken en iets dat recht doet aan jullie relatie. Zo’n cadeau blijf je koesteren!

‘A lantern representing a star as a symbol of shining light means good luck and dreams that came true.’

Omdat onze hippe eigentijdse kerststerren een hoge attentiewaarde hebben tegen relatief lage kosten, zijn ze bij uitstek geschikt als relatiegeschenk. Een kerstster heeft een lange levensduur, dus uw klant zal nog jaren met een positief gevoel aan u terugdenken als de kerstperiode zich weer aandient. Omdat de Kerststerren plat worden verpakt zijn ze geschikt als brievenbuspost, dus makkelijk te gebruiken in uw mailing of kerstgroet.

Kerststerren in hogere oplage

Heeft u interesse in onze Kerststerren in hogere oplage? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@vitamine-c.com of bel 070 – 360 85 44.

Een kerstster, leuk om voor het raam te hangen tijdens de feestdagen!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search