LOGO ONTWERPEN DA LINA

GRAPHIC DESIGN - PHOTOGRAPHY
logo ontwerpen den haag

Opdracht

Logo ontwerpen / Huisstijl ontwikkelen

Voor Da Lina’s Little Eataly ontworpen we een modern, fris logo met bijpassende huisstijl. Naast een logo en correspondentiereeks maakte we fotobehang van een Italiaans landschap voor achter de toonbank, raamfolies, menukaarten etc. Verder maken we regelmatig advertenties.

Wilt u meer informatie over het laten ontwikkelen van een huisstijl en/of website neem gerust contact met ons op: +31(0)70 360 85 44 of info@vitamine-c.com

Dit zegt men over Da Lina’s Little Eataly:

Da Lina’s little eataly, omdat Lina gewoon dol is op lekker eten maken! Dat kun je merken aan de smaak van de gerechten van pure Italiaanse bodem met een Siciliaanse twist. Samen met dochter Tamara heeft Lina een gezellige zaak neergezet met een gemoedelijke sfeer en overheerlijk eten.

Moeder en dochter, Siciliaans, kunnen worden omschreven als temperamentvol, superlief, gezellig en ontzettend gastvrij. Bij Lina wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten, het aanbod kan dan ook soms wisselen. U kunt de hele dag terecht voor ontbijt tot diner, van vers belegde broodjes (panini) tot een heerlijk stuk taart (dolci) of een Italian High tea. Of alleen even een lekkere esppresso? Het kan allemaal!

Lina maakt dagelijks een verse soep en een aantal verschillende pastagerechten, deze zijn ook mee te nemen.

In de zomer vullen Lina en Tamara het assortiment nog aan met heerlijk Italiaans ijs. Een hoorntje of een overheerlijke ijscoupe, laat je verrassen door de lekkere smaken!

Voor het hele assortiment van Da Lina geldt: Take away or take a seat.

Arrivederci!

Wat

Logo ontwerpen / Fotografie / Grafisch ontwerp / Drukwerkinkoop

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Huisstijl en logo ontwikkelen Codex Legal