WEBSITE MAKEN MOUNAMAY BUIKDANSSCHOOL

WEB DEVELOPMENT | LOGO | SEO
Website maken

Opdracht

Website maken Den Haag

Website maken – Voor MounaMay Buikdansschool Den Haag hebben we een nieuwe website ontwikkeld. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van een WordPress template. Na instructies van ons te hebben gekregen heeft Mouna de website zelf gevuld in het WordPress CMS. De gebruikte WordPress template heeft uitgebreide agenda mogelijkheden, welke hem uitermate gezicht maakt als template voor een dansschool website, sportschool website, yoga website etc.

Wilt u meer informatie over het laten ontwikkelen van een huisstijl en/of website neem gerust contact met ons op: +31(0)70 360 85 44 of info@vitamine-c.com

Meer over MounaMay Buikdansschool Den Haag:

Buikdansschool Den Haag

“Er is geen dansvorm zo nauw verweven met de muziek als de oriëntaalse dans. Het lichaam van de danseres laat zien wat het oor hoort. Vaak intuïtief en vol emotie. Door gracieuze ronde bewegingen, af te wisselen met staccato bewegingen, sierlijke armbewegingen en soms zelfs door alleen haar gezichtsuitdrukking neemt de danseres de toeschouwer mee in haar belevingswereld.”

Mouna houdt zich inmiddels zo’n 15 jaar intensief bezig met oriëntaalse dans. Gedurende deze periode heeft zij meegewerkt aan diverse dansvoorstellingen en theaterstukken en heeft zij zich ontwikkeld in de verschillende stromingen binnen de oriëntaalse dans. De stijl die zij zich eigen heeft gemaakt is de Egyptische stijl. Kenmerkend voor haar dansstijl is haar vloeiende, uitgestrekte manier van bewegen, het gebruik van sierlijke arm- en handbewegingen en de emotie die zij aan de kijker weet over te brengen. Zij heeft lessen gevolgd van nationale en internationale docenten en artiesten en streeft er naar zich constant te blijven ontwikkelen. Inmiddels 7,5 jaar geleden is zij haar eigen dansschool gestart. Naast het verzorgen van workshops, choreograferen voor en optreden met haar performancegroup, wil zij door middel van wekelijkse lessen haar passie voor de dans overbrengen aan anderen.

Wat

Logo ontwerpen / Web development / SEO (Search Engine Optimization)

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

website maken den haagwebshop maken rituals