Rituals Pakket

 In Rituals Pakket

Rituals Pakket

Rituals Pakket bestellen

RITUALS pakket – De pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten binnen de volgende Collecties:

  • Ayurveda – Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5.000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel. Bereik innerlijke harmonie met onze Ayurveda collectie en schoonheid komt van nature.
  • Hammam – De Hammam is één van de oudste reinigingstradities ter wereld. Deze authentieke stoombad ervaring uit het Oosten zuivert zowel lichaam als geest en inspireerde ons tot het creëren van een moderne Hammam collectie voor thuis. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse Wellness ceremonie.
  • Laughing Buddha – De Lachende Boeddha was een beroemde monnik in het oude China die 1100 jaar geleden met zijn legendarische glimlach overal waar hij ging geluk bracht. Het wrijven over Boeddha’s buik is al eeuwenlang een symbool voor geluk en voorspoed. Geïnspireerd door deze Chinese traditie bezorgt onze Laughing Buddha collectie je een moment van geluk in je dagelijkse leven.
  • Sakura – Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. Deze Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijnen dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie ervaar je met onze Sakura collectie elke dag als een prachtig nieuw begin.
  • Samurai – Eeuwenlang besteedden de oude Japanse samoerai krijgers veel aandacht aan hun uiterlijk. Met hun zorgvuldige verzorgingsrituelen maakten ze zich klaar voor de strijd, door een uiterlijk te creëren dat kracht, controle en zelfvertrouwen uitstraalde. Geïnspireerd door deze krijgers creëerden wij de Ancient Samurai-collectie voor mannen waarmee je perfect verzorgd voor de dag komt en zo alle uitdagingen in je leven kunt trotseren.
  • TAO – Tao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Onze Tao collectie focust zich op Yin en helpt je zo om innerlijke rust te vinden in je drukke leven.

Bestel de pakketten bij Wellness-geschenk.nl, Rituals Pakket >

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

rituals kerstpakketten