Testimonials

 • vitamine C is een professioneel bureau met korte lijnen en is zeer flexibel. Ze denken mee en leveren tegen een scherpe prijs goed werk. We hebben al jaren een plezierige werkrelatie, waarvan ik hoop deze nog lang te kunnen voortzetten.

  Rogier Krabbendam
  Rogier Krabbendam Verenigingsmanager Lejeune Association Management
 • Heel flexibel, denken met je mee, zijn creatief en leveren altijd zoals afgesproken!

  David van Stijn
  David van Stijn Sodexo / Manager Strategy & Business Communications
 • "ECMA werkt al jaren met veel plezier samen met vitamine C. De korte lijnen zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en flexibel zijn. De flexibiliteit doet niet onder aan de professionaliteit, ze hebben verstand van zaken. Verder is de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend dus zullen we nog lang van hun diensten gebruik maken."

   Barbara Ginter
  Barbara Ginter ECMA Operations Manager
 • Door de korte lijnen is het snel duidelijk wat er van ze verwacht wordt. Denken goed mee. Snel eerste voorstellen. Eventuele aanpassingen worden rap gerealiseerd. Schakelen lekker snel. Houden zich aan deadline.

  Frans Löhe
  Frans Löhe KPN Corporate Communicatie
 • vitamine C heeft gevoel voor mooie kleuren, opmaak en sfeer. Zoekt de juiste communicatiemiddelen snel bij elkaar en je kunt merken dat er echte ontwerpers aan het werk zijn.

  Gerben de Bruijn
  Gerben de Bruijn Eigenaar CLUB IP – juridisch advies
 • vitamine C is voor mij een ABC: Altijd Betrouwbaar en Competent. En eigenlijk moet daar de F van Flexibel ook bij, want altijd kan er door Mischa en Bianca op korte termijn geschakeld én geleverd worden.

  Johan van Werven
  Johan van Werven Eigenaar Totem Events - Total Event Management
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search