Psychologisch adviesbureau

 In Webdesign, Webdevelopment, website laten maken den haag, Wordpress

kuhlemeier-psychologisch-adviesbureauPsychologisch adviesbureau Den Haag

Psychologisch Adviesbureau Kuhlemeier

Voor Jacqueline van Gent van Kuhlemeier Den Haag heeft vitamine C een nieuwe website gemaakt. De website is opgezet met WordPress. Jacqueline kan in het WordPress CMS zelf de website up-to-date houden.

Dit is wat Jacqueline zegt over haar adviesbureau: ‘Psychologisch Adviesbureau Kuhlemeier is een kleinschalig en flexibel psychologisch adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in assessments, coaching en loopbaanbegeleiding en bieden daarnaast individuele psychosociale hulpverlening. Ons bureau is opgericht in 1958 en gevestigd in een 19e eeuws woon/kantoorpand aan de rand van het centrum van Den Haag.

Menselijke maat

Werken met een menselijke maat is kenmerkend voor ons bureau. Daarom koesteren wij onze kleinschaligheid. Door die kleinschaligheid kunnen we flexibel en snel inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Meestal kan binnen twee weken (en vaak sneller) een afspraak voor een assessment of een begeleidingstraject gemaakt worden.

Wij zijn als registerpsycholoog aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), NBTP (Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie),Gcoach.nl, LVPW (Landelijke Vereniging  Psychosociaal Werkenden) en NVTA (Nederlandse Vereniging van Transactionele Analyse), geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) en hanteren de beroeps- en gedragscodes van die organisaties.

Wij screenen en coachen mensen in verband met arbeidsgerelateerde vraagstukken

  • sollicitaties;
  • loopbaanontwikkeling;
  • potentieelbeoordeling;
  • communicatie in het werk;
  • conflicthantering en reïntegratie.

OPDRACHTGEVERS

Psychologisch Adviesbureau Kuhlemeier werkt onder andere voor: Ministeries, Provincies, Gemeenten, Zorginstellingen, Internationale organisaties, NGO’s, Kinderopvangorganisaties, Midden- en Kleinbedrijf, Bank- en verzekeringswezen, Onderwijsinstellingen’

Meer informatie over Psychologisch Adviesbureau Kuhlemeier >

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

hypnotherapie-regressietherapie-denhaag