Website laten maken Den Haag Trance-Form

 In Webdesign, Webdevelopment, website laten maken den haag, Wordpress

hypnotherapie-regressietherapie-denhaag

Website laten maken Den Haag

Website laten maken? Voor Trance-Form Den Haag hebben we net een nieuwe gemaakt!

Voor Miluska Wolda-de Jong van Trance-Form Den Haag heeft vitamine C een nieuwe website gemaakt. De website is opgezet met WordPress.
Miluska kan in het WordPress CMS zelf de website up-to-date houden.

hypnotherapie regressietherapie den haag

hypnotherapie-regressietherapie-denhaag-miluska1

In mijn praktijk wordt je uitgenodigd om het contact te herstellen met wie je van nature bent. Hypnose is een mooi hulpmiddel om de focus weer naar binnen te richten. Door middel van trance leer je ontspannen in je eigen lichaam zodat je je bewust wordt van je eigen gevoelens en gedachtes.

Het lichaam is een prachtig instrument. Het geeft aan wanneer het uit balans raakt. Psychische en lichamelijke klachten zijn daarvan meestal het gevolg.

Soms is het nodig terug te gaan naar de oorsprong waar ervaringen, overtuigingen en overlevingsstrategieën zijn ontstaan. Deze laten namelijk hun indruk achter in je lichaam. Herinneringen liggen opgeslagen in je lichaamscellen en in je hersenen die uiteindelijk je denken, je voelen en je handelen beïnvloeden. Regressie therapie helpt je te onderzoeken waar de bron is ontstaan. Je leert de levensenergie die is gaan vastzitten door oude ervaringen weer in bezit te nemen en te helen. Zo leer je leven in plaats van te overleven. Je leert luisteren naar je hart, te openen en te ontspannen in je eigen lichaam.

De therapie vraagt om een gezonde dosis nieuwsgierigheid en zelfreflectie om je doel te bereiken. Het geeft je de kans om met liefde naar jezelf te kijken en je kwaliteiten te leven. Alle antwoorden liggen in jezelf. Hypnose- en Regressietherapie zijn mooie hulpmiddelen om weer bewust te worden wat onbewust aanwezig is. Je eigen kwetsbaarheid wordt zo je kracht. Het is het cadeau van in het hier en nu aanwezig zijn, gewoon bij jezelf.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

websitelatenmakendenhaagkuhlemeier-psychologisch-adviesbureau