Over ons

Ontwerpbureau vitamine C, gevestigd in Den Haag en opgericht op 1 januari 1998, is een ontwerpbureau dat zich richt op concept, ontwerp, werktekenen, productiebegeleiding, productie en montage van grafische producties en signing. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche is vitamine C uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor klanten die op zoek zijn naar creatieve oplossingen en innovatieve ontwerpen.

Ons team bestaat uit Mischa & Bianca Bridié, wij werken nauw samen met een klein aantal vaste toeleveranciers. Het ontwerpbureau en haar toeleveranciers zijn goed op elkaar ingespeeld, wat resulteert in een efficiënte en snelle productie van hoogwaardige grafische producties en signing.

Wat ons uniek maakt, zijn de korte lijnen naar de klant, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Het ontwerpbureau hecht veel waarde aan persoonlijk contact en luistert naar de wensen en behoeften van de klant. Dit resulteert in op maat gemaakte ontwerpen die aansluiten bij de visie en doelstellingen van de opdrachtgever.

Bovendien zijn we zeer flexibel en passen ons aan aan de veranderende omstandigheden en behoeften van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een groot project, we zijn in staat om snel en efficiënt te handelen en hoogwaardige resultaten te leveren.

Ten slotte is betrouwbaarheid een van onze sterkste punten. We zorgen voor een zorgvuldige productiebegeleiding en houden ons aan de afgesproken deadlines en budgetten. De klant kan erop vertrouwen dat vitamine C haar beloftes nakomt en een hoogwaardig eindresultaat levert.

Kortom, ontwerpbureau vitamine C is een betrouwbare en creatieve partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige grafische producties en signing. Neem vandaag nog contact op om te kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

ontwerpbureau-denhaag-vitaminec

Sommige van onze klanten waarmee we hebben gewerkt.

Onze normen en waarden

Wij hechten veel waarde aan Integriteit, Samenwerking, Innovatie, Transparantie, Eigenaarschap en Inzet.

Integriteit

Integriteit

Ontwerpbureau vitamine C hecht veel waarde aan integriteit, wat betekent dat ze eerlijk en transparant handelen en zich houden aan ethische en morele normen.

Eigenaarschap

Eigenaarschap

Eigenaarschap is een andere waarde van vitamine C, wat betekent dat het ontwerpbureau verantwoordelijkheid neemt voor haar werk en altijd streeft naar de hoogste kwaliteit. Het ontwerpbureau zet zich volledig in om haar klanten tevreden te stellen en zorgt voor een zorgvuldige productiebegeleiding om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden voltooid.

Samenwerking

Samenwerking

Het ontwerpbureau werkt nauw samen met haar klanten en toeleveranciers om de beste resultaten te behalen en hecht daarbij veel waarde aan samenwerking.

Transparantie

Transparantie

Transparantie is ook een belangrijke waarde van Ontwerpbureau vitamine C. Het ontwerpbureau hecht veel waarde aan open communicatie en informeert haar klanten altijd over de voortgang van projecten en eventuele wijzigingen in de planning of budgetten.

Innovatie

Innovatie

Innovatie is een andere belangrijke waarde van vitamine C. Het ontwerpbureau streeft ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de branche en deze toe te passen in haar ontwerpen. Door innovatief te zijn, kan Ontwerpbureau vitamine C haar klanten de meest creatieve en effectieve oplossingen bieden.

Inzet

Inzet

Tot slot hecht Ontwerpbureau vitamine C veel waarde aan inzet. Het ontwerpbureau is vastberaden en toegewijd om haar klanten te voorzien van hoogwaardige grafische producties en signing. Het team van Ontwerpbureau vitamine C is gepassioneerd over hun werk en zet zich altijd voor de volle 100% in om de best mogelijke resultaten te behalen.

Het verhaal achter ons ontwerpbureau

Ontwerpbureau vitamine C is ontstaan uit de ambitie van Mischa Bridié om een eigen bureau te starten. Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor verschillende ontwerpbureaus, waaronder 2D3D, besloot hij dat de tijd rijp was om zelfstandig verder te gaan. In 1998 richtte hij samen met Bert meijer vitamine C op, waarbij ze zich richtten op concept, ontwerp, werktekenen, productiebegeleiding van grafische producties en signing.

In de jaren die volgden, groeide het bureau gestaag en kreeg het een goede reputatie in Den Haag en omstreken. In 2004 besloot Bert om afscheid te nemen van vitamine C.

In de tussentijd was Bianca, de vrouw van Mischa, vanaf 2002 actief in de zaak. In eerste instantie achter de schermen, maar in de loop van de tijd werd ze steeds meer betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en groeide ze uit tot het gezicht van vitamine C.

Vandaag de dag is vitamine C een ontwerpbureau dat bekend staat om haar korte lijnen naar de klant, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Het ontwerpbureau werkt nauw samen met een klein aantal vaste toeleveranciers en hecht veel waarde aan integriteit, samenwerking, innovatie, transparantie, eigenaarschap en inzet.

1000

Projecten afgerond

25

Jaren ervaring

250

Company Growth

99

Klanttevredenheid